fbpx

Tegoedbon kunstzinnig ontspanmoment voor mantelzorgers

Gefeliciteerd hard werkende mantelzorger!

Iemand heeft jou het kunstzinnig ontspanmoment cadeau gedaan. 

Mantelzorg wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar het is zo belangrijk. Met dit cadeau wil diegene laten blijken dat jouw zorg enorm gewaardeerd wordt.

Het is ontzettend belangrijk, zeker voor mantelzorgers, om naast de zorg voor anderen, vooral ook zichzelf/jezelf? niet te vergeten. En op tijd te ontspannen wanneer de druk oploopt.

Met het kunstzinnig ontspanmoment kom je langs in mijn praktijk Kunstzinnig Gezond in Gezondheidscentrum Utrecht Oost. We gaan dan samen een ontspannende beeldende oefening doen.

Zodat je even nergens aan hoeft te denken, maar kan genieten van kleuren, vormen en kunstzinnig werken. Je gaat ontspannen en vooral ook het vertrouwen in jezelf vergroten. Zodat je er weer even tegenaan kan.

Ik ben Sanne  en ik zet me graag in voor alle hard werkende mantelzorgers. En ter ere van de dag van de mantelzorg verspreid ik deze ontspanmomenten. Ik ben beeldend kunstzinnig therapeut en ik geef kunstzinnige therapie, workshops en cursussen.

Laat je me weten wanneer je langs wilt komen? Dan maken we een afspraak.

Tot snel!

Sanne Driessen

06-38338839

info@kunstzinniggezond.nl

www.kunstzinniggezond.nl

Gezondheidscentrum Utrecht Oost

Bloemstraat 65F

3581 WD Utrecht