fbpx

Sanne

Als beeldend therapeut ondersteun ik mensen om weer vertrouwen te krijgen in zichzelf en te leven op een manier die bij ze past. Vaak komen mensen naar me toe tijdens of in een periode van overbelasting en willen een burn-out of depressie voorkomen. Ze ervaren innerlijke onrust, onbestemde gevoelens en hebben een gebrek aan vitaliteit. Ook hebben ze een sterke wens om voor zichzelf te kiezen en ze willen zich ontwikkelen.

Ontdek je creatieve scheppende vermogen, de taal van je lichaamswijsheid
en de voedende kracht van de natuur.

Door middel van beeldende methodieken, lichaamsgericht werken en in of met de natuur te werken
creëer ik een vertrouwde ruimte, voel je je weer vitaal, verbonden met jezelf en ervaar je richting in je leven. 

Zelf heb ik ook momenten in mijn leven gekend die moeilijk waren. Ik heb gemerkt dat je eigen scheppend vermogen en je gezonde kant die je bij je draagt je tot heel veel in staat stelt en je innerlijk gevoed kan worden door beelden en de natuur. Ook om daarmee door lastige periodes heen te kunnen. Dit is voor mij van grote waarde geweest en die ervaring wil ik mensen meegeven/ aan mensen doorgeven.

Voor ik was afgestudeerd van de opleiding Kunstzinnige Therapie aan de Hogeschool Leiden had ik vooral een lichaamsgerichte achtergrond. Ik ben afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie, volgde een shiatsu-opleiding, ik ben opgeleid tot yoga-docent en ik heb me in verschillende aandachtgerichte methodes verdiept zoals mindfulness, Lichaamsgerichte Kunstzinnige Therapie en vrije dans.

Ik heb inmiddels bijzondere processen mogen begeleiden. Bijvoorbeeld in het St. Antonius (psychiatrie en psychosomatiek), Maastricht UMC+ (somatiek en psychosociaal) en in het Toon Hermans Huis (verwerking bij kanker). Nu volg ik mijn droom door mensen vanuit mijn eigen praktijk te begeleiden bij stress, burn-out en ontwikkelingsvragen. Dit doe ik in Gezondheidscentrum Utrecht Oost.

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen met je. Daarbij vind ik het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt. Ik ben een betrokken persoon en ik ben met aandacht aanwezig. Mijn open en niet beoordelende blik helpt daarbij. Ook ben ik ontzettend leergierig en volg ik regelmatig bij- en nascholingen.

Kunstzinnig Gezond - Sanne Driessen Kunstzinnige therapie Utrecht