fbpx

Sanne Driessen – Beeldend Therapeut Arnhem

Kunstzinnig Gezond

SANNE

Als beeldend therapeut ondersteun ik mensen om weer vertrouwen te krijgen in zichzelf en te leven op een manier die bij ze past. Vaak komen mensen naar me toe tijdens of in een periode van overbelasting en willen een burn-out of depressie voorkomen. Ze ervaren innerlijke onrust, onbestemde gevoelens en hebben een gebrek aan vitaliteit. Ook hebben ze een sterke wens om voor zichzelf te kiezen en ze willen zich ontwikkelen.

Hoe ik dat doe?

De kern van Kunstzinnig Gezond

Ontdek je creatieve scheppende vermogen, de taal van je lichaamswijsheid
en de voedende kracht van de natuur.

BEELDEND
Levenskunst

LICHAAMSGERICHT
Lichaamswijsheid

NATUUR
Natuurschatten

Door middel van beeldende methodieken, lichaamsgericht werken en in of met de natuur te werken
creëer ik een vertrouwde ruimte waardoor je weer vitaal wordt, je je verbonden voelt met jezelf en je richting in je leven ervaart.

“Ik heb geleerd om los te laten. Dingen die ik vroeger in extreme mate van mezelf moest, zoals het huis schoonmaken, afspreken met mensen, daar ben ik nu flexibeler in geworden. Ik voel nu aan wanneer ik rust moet nemen wanneer dat nodig is.”
Cliënt50 jaar
Kwasten - Kunstzinnige therapie Utrecht - Kunstzinnig Gezond - Sanne Driessen

Zelf heb ik ook momenten in mijn leven gekend die moeilijk waren. Ik heb gemerkt dat je eigen scheppend vermogen en je gezonde kant die je bij je draagt je tot heel veel in staat stelt en je innerlijk gevoed kan worden door beelden en de natuur. Ook om daarmee door lastige periodes heen te kunnen. Dit is voor mij van grote waarde geweest en die ervaring wil ik mensen meegeven/ aan mensen doorgeven.

Voor ik was afgestudeerd van de opleiding Kunstzinnige Therapie aan de Hogeschool Leiden had ik vooral een lichaamsgerichte achtergrond. Ik ben afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie, volgde een shiatsu-opleiding, ik ben opgeleid tot yoga-docent en ik heb me in verschillende aandachtgerichte methodes verdiept zoals mindfulness, Lichaamsgerichte Kunstzinnige Therapie en vrije dans.

“De beeldende therapie heeft bijgedragen om me gezonder te voelen. Het heeft me handvatten geboden om met mijn onrust en neerslachtigheid om te gaan.”
Cliënt19 jaar

Ik heb inmiddels bijzondere processen mogen begeleiden. Bijvoorbeeld in het St. Antonius (psychiatrie en psychosomatiek), Maastricht UMC+ (somatiek en psychosociaal) en in het Toon Hermans Huis (verwerking bij kanker). Nu volg ik mijn droom door mensen vanuit mijn eigen praktijk te begeleiden bij stress, burn-out en ontwikkelingsvragen. Dit doe ik in Gezondheidscentrum Utrecht Oost.

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen met je. Daarbij vind ik het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt. Ik ben een betrokken persoon en ik ben met aandacht aanwezig. Mijn open en niet beoordelende blik helpt daarbij. Ook ben ik ontzettend leergierig en volg ik regelmatig bij- en nascholingen.

Kunstzinnig Gezond - Sanne Driessen Kunstzinnige therapie Utrecht
Kunstzinnig Gezond - Beeldende therapie Utrecht - Sanne Driessen

WEGWIJZER

Home

Programma’s

Blog

Sanne

Contact

Kunstzinnig Gezond

INSPIRATIE

Ontvang de nieuwste artikelen, tips en oefeningen over vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en het voorkomen van een burn-out.


INSPIRATIE


Facebook

Geregistreerd therapeut bij:

Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën
Registratienummer: 16NVKT 14190 1619
AGB-Code therapeut: 90102965
AGB-Code onderneming: 90062359
Kamer Van Koophandel: 66813158

CONTACT

06-38338839

info@kunstzinniggezond.nl

Gezondheidscentrum Utrecht Oost
Bloemstraat 65F
3581 WD Utrecht

Algemene voorwaarden & disclaimer

Privacybeleid