fbpx

Online
Innerlijke Rust
met TekenMeditatie

Doe je mee met de eerste online pilot?
Inclusief speciale aanbieding (tijdelijk beschikbaar).

De voordelen van TekenMeditatie verbazen me elke keer weer.

Bij mezelf en bij mijn cliënten.

Maaike bijvoorbeeld (i.v.m. privacy noem ik haar echte naam niet) kwam bij mij met de vraag hoe ze om kon gaan met drukte van buitenaf. Eigenlijk ervoer ze alles als teveel.

Teveel gedoe en stress op het werk, teveel dingen die moeten thuis, afspraken werden op het laatste moment afgezegd door vermoeidheid, ze voelde zich constant geïrriteerd, op het werk hield ze zich groot, ging over haar grenzen en probeerde alles gedaan te krijgen, thuis had ze een alsmaar korter lontje wat haar relaties geen goed deed en haar gezondheid ging achteruit en ze kreeg steeds vaker last van hoofdpijn.

Ook al ging het steeds slechter ze bleef doorgaan met de drukte van de dag.
Zo bleef ze vastzitten in een vicieuze cirkel.

Veel invloeden van buitenaf -> deze niet goed kunnen verwerken -> spanning stapelt zich op -> raakt geprikkeld en kortaf -> alles wordt teveel en krijgt meer last van -> invloeden van buitenaf

Je kan je misschien wel voorstellen dat ze er best wel uitgeput uitzag bij onze eerste ontmoeting.

“Onze werkelijke problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde niveau van het denken waarop we ze hebben gecreëerd.”

Albert Einstein

Na afloop van het traject van 4 sessies
waren de verschillen
duidelijk merkbaar:

Wat heeft haar uit de vicieuze uitput cirkel geholpen?

Er zijn ontzettend veel tips en trucs die je kunt toepassen maar het verraderlijke daaraan is dat je ze wel kunt weten maar het moeilijk is om ze ook echt toe te passen. De doorslaggevende doorbraak voor Maaike was dat ze direct innerlijke rust ging ervaren door te doén. De methode die ik daarvoor gebruik is onder andere TekenMeditatie. Uit alle sessies die ik heb gegeven heb ik de meest effectieve methoden gefilterd om dit ook online te kunnen ervaren.

Zo is het online programma
"Innerlijke Rust met TekenMeditatie"
ontstaan.

Met dit online programma hoop ik zorg zo laagdrempelig mogelijk te maken, omdat je het gewoon vanuit huis kunt volgen en je toch de beste begeleiding krijgt bij je ontwikkeling.

Het zijn 1 op 1 sessies van een uur, waarbij we online contact hebben met elkaar. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een laptop/computer met camera en microfoon en wat creatief materiaal.
Je komt al een heel eind met papier (kan zelfs op printpapier als je niks anders hebt) en iets waar je kleurvlakken mee kan maken. Ik raad krijtjes aan als je ze hebt, maar anders volstaan kleurpotloden, stiften of verf ook.

De sessies zijn helemaal op maat gemaakt en de oefeningen zijn gebaseerd op effectieve methoden vanuit mijn praktijk en werkervaring als beeldend therapeut.

Wanneer je besluit om hiermee te werken kan het ook voor jou heel veel voordelen opleveren zoals:

Voor Maaike betekende het dat ze rustiger werd, ze had minder last van alle drukte om haar heen, wist hoe ze teveel aan indrukken kon verwerken en ze voelde zich lekker in haar vel.

Dit had weer een positieve invloed op haar gezin, haar relaties, haar werk en bovenal, haar gezondheid.

Zit jij in de eerste pilot?

Speciale aanbieding voor
de eerste daredevils in deze pilot!

Omdat deze vorm van online sessies geven voor mij ook nog nieuw is en ik er ook nog van wil leren wil ik eerst met een pilot starten. Dat betekent dat ik je feedback erg op prijs stel en dat je een flinke korting krijgt.
Na de pilot gaat de prijs omhoog.

Ik heb een beperkt aantal plekken voor deze pilot dus als het je wat lijkt, raad ik je aan om je nu alvast op te geven om van de korting gebruik te maken.

Het traject wat ik met Maaike heb gedaan kost 497,- voor 4 sessies.
Alleen voor de pilot verlaag ik deze prijs tijdelijk naar 297,- incl. btw. voor 4 sessies.

De “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” heeft het meest effect bij minimaal 4 sessies zodat je echt in een proces kan komen en je het kan integreren in je dagelijkse leven.

Ik kan me ook goed voorstellen dat je het fijn vindt om eerst met 1 sessie te beginnen.

Alleen voor deze pilotgroep is 1 sessie t.w.v. 125,- nu 79,- incl btw

BONUS

En ik wil je nog meer op weg helpen!

Online programma 2019

Als je besluit om deel te nemen aan de online “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” van 4 sessies (297,-) krijg je de eerste versie van het nieuwe online programma, wat in het teken staat van zelfexpressie, creativiteit en zelfontwikkeling, er GRATIS bij!
Op social media en in mijn mail zal ik hier binnenkort meer over vertellen.
N.B. Dit programma start in 2019.

Wat is je investering voor dit tijdelijke pilot aanbod?

Of als je liever 1 sessie volgt betaal je geen 125,- maar 79,-

Alleen bij de 4 sessies geldt de bonus en krijg je in 2019 het nieuwe online programma erbij.

Resoneert er iets in jou en wil je dit ook?

Dan kan je je hier aanmelden om de eerste pilot “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” te volgen.

1 sessie

"Innerlijke Rust met TekenMeditatie"
125
79
incl. btw
  •  

4 sessies

"Innerlijke Rust met TekenMeditatie"
Inclusief bonus
497
297
incl. btw
  •  

Heb je nog vragen of wil je liever eerst kennismaken?

Natuurlijk! Kan ik me helemaal voorstellen.
Dan maken we even een vrijblijvende telefonische afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Hoe gaat zo’n kennismakingsgesprek?
Allereerst puur om elkaar even te horen en te kijken of het klikt.
Je kunt me je huidige situatie vertellen, waar je tegenaan loopt of wat je knelpunten zijn. Misschien heb je ook al een idee wat je graag anders zou willen zien.

Vervolgens kunnen we samen kijken of ik je verder kan helpen. En zo niet, even goede vrienden. Belangrijk is vooral dat het als de juiste beslissing voelt, passend bij jouw situatie.

 

Je kunt me mailen of bellen om een afspraak te maken:

info@kunstzinniggezond.nl

06-38338839

Benieuwd naar hoe anderen
de sessies hebben ervaren?

Veelvoorkomende twijfels

Vraag en antwoord

Super! Dat is namelijk ook niet nodig om met dit programma mee te doen. Weet je nog:

“Onze werkelijke problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde niveau van het denken waarop we ze hebben gecreëerd.” -Einstein

Waar veel vastzittende problemen vandaan komen is uit het overwerkte hoofd. Cognitief denken we alles op te kunnen lossen. En zeker bij stressklachten lijkt vooral het denken overbelast te zijn geraakt. Alle lijstjes die je bijhoudt, deadlines die je wilt halen, piekergedachtes die niet te stoppen zijn. Natuurlijk ga je voor een deel oefenen met anders denken en zicht krijgen op je gedachtepatronen. Maar je gaat meer doen dan dat. Want dat overwerkte hoofd kan ook niet nog eens alles voor jou op gaan lossen. Dat mag ook wel eens op vakantie. Wat is er ondertussen met je lichaam gebeurd? Wanneer heb je daar voor het laatst naar geluisterd?

Creatief werken is een middel om hier weer gehoor aan te geven en zichtbaar te maken. Het gaat er dus niet om dat je prachtige kunstwerken maakt. Via beeldend werken geef je weer wat er innerlijk bij je speelt. Dit kan heel verrassende dingen opleveren, wat je met je hoofd niet had kunnen bedenken.

Ook al zou het super zijn als het je toch lukt, de stap tussen de rusteloosheid en echt mediteren is vaak te groot waardoor het moeilijk kan zijn om vol te blijven houden.

Met “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” ben je niet alleen meditatief maar ook praktisch en ervaringsgericht bezig. Je hoeft dus niet drie kwartier stil te zitten, maar je doet een praktische meditatie. Met beeldend materiaal ga je heel concreet daadwerkelijk iets in de ruimte zetten waar je naar kunt kijken, afstand van kunt nemen en mee in gesprek kunt gaan.

Ik weet genoeg, ik doe mee!

Wat leuk dat je helemaal tot hier bent gekomen in dit lange verhaal!

Heb je besloten om in mijn eerste groepje van “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” te zitten?
Super! Van harte welkom, bedankt en gefeliciteerd met je aankoop! Ik neem snel contact met je op om een afspraak te maken.

Mocht het toch niet bij je passen wil ik je alsnog bedanken dat je de tijd hebt genomen om dit allemaal te lezen.
Hoe dan ook, ik wens je veel succes op je verdere pad!

Alle goeds!

Sanne

Sanne Driessen - Beeldend Therapeut Utrecht - Kunstzinnig Gezond