fbpx

Online – Innerlijke Rust met TekenMeditatie

Online
Innerlijke Rust
met TekenMeditatie

Doe je mee met de eerste online pilot?

Inclusief speciale aanbieding (tijdelijk beschikbaar).

De voordelen van TekenMeditatie verbazen me elke keer weer.

Bij mezelf en bij mijn cliënten.

Maaike bijvoorbeeld (i.v.m. privacy noem ik haar echte naam niet) kwam bij mij met de vraag hoe ze om kon gaan met drukte van buitenaf. Eigenlijk ervoer ze alles als teveel.

Teveel gedoe en stress op het werk, teveel dingen die moeten thuis, afspraken werden op het laatste moment afgezegd door vermoeidheid, ze voelde zich constant geïrriteerd, op het werk hield ze zich groot, ging over haar grenzen en probeerde alles gedaan te krijgen, thuis had ze een alsmaar korter lontje wat haar relaties geen goed deed en haar gezondheid ging achteruit en ze kreeg steeds vaker last van hoofdpijn.

Ook al ging het steeds slechter ze bleef doorgaan met de drukte van de dag.
Zo bleef ze vastzitten in een vicieuze cirkel.

Veel invloeden van buitenaf -> deze niet goed kunnen verwerken -> spanning stapelt zich op -> raakt geprikkeld en kortaf -> alles wordt teveel en krijgt meer last van -> invloeden van buitenaf

Je kan je misschien wel voorstellen dat ze er best wel uitgeput uitzag bij onze eerste ontmoeting.

“Onze werkelijke problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde niveau van het denken waarop we ze hebben gecreëerd.”

Albert Einstein

Na afloop van het traject van 4 sessies
waren de verschillen
duidelijk merkbaar:

 • Ze kon met volledige aandacht tijd aan haar gezin geven waardoor haar relaties verbeterde
 • Haar werk kon ze beter aan
 • Ze keek weer helder uit haar ogen
 • Ze had een groter gevoel van zelfwaardering
 • Ze had genoeg energie om vaker naar afspraken te gaan
 • En ze voelde zich veel beter in haar vel

Wat heeft haar uit de vicieuze uitput cirkel geholpen?

Er zijn ontzettend veel tips en trucs die je kunt toepassen maar het verraderlijke daaraan is dat je ze wel kunt weten maar het moeilijk is om ze ook echt toe te passen. De doorslaggevende doorbraak voor Maaike was dat ze direct innerlijke rust ging ervaren door te doén. De methode die ik daarvoor gebruik is onder andere TekenMeditatie. Uit alle sessies die ik heb gegeven heb ik de meest effectieve methoden gefilterd om dit ook online te kunnen ervaren.

Zo is het online programma
“Innerlijke Rust met TekenMeditatie”
ontstaan.

Met dit online programma hoop ik zorg zo laagdrempelig mogelijk te maken, omdat je het gewoon vanuit huis kunt volgen en je toch de beste begeleiding krijgt bij je ontwikkeling.

Het zijn 1 op 1 sessies van een uur, waarbij we online contact hebben met elkaar. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een laptop/computer met camera en microfoon en wat creatief materiaal.
Je komt al een heel eind met papier (kan zelfs op printpapier als je niks anders hebt) en iets waar je kleurvlakken mee kan maken. Ik raad krijtjes aan als je ze hebt, maar anders volstaan kleurpotloden, stiften of verf ook.

De sessies zijn helemaal op maat gemaakt en de oefeningen zijn gebaseerd op effectieve methoden vanuit mijn praktijk en werkervaring als beeldend therapeut.

Wanneer je besluit om hiermee te werken kan het ook voor jou heel veel voordelen opleveren zoals:

 • Hoe je weer aardiger wordt voor jezelf en je omgeving
 • Je ontdekt wat je prioriteiten zijn in wat écht belangrijk voor je is en waar je je aandacht en energie aan wilt geven
 • Hoe meditatie je helpt de verbinding met jezelf te ervaren zonder dat je daar 3 kwartier voor op een kussentje hoeft te zitten
 • Hoe je zichtbaar maakt wat er innerlijk gaande is
 • Hoe je het weer gezelliger kunt hebben thuis
 • Hoe je magische momenten van verstilling kunt ervaren
 • Je ontdekt wat je handen je te vertellen hebben als je je hoofd even laat rusten
 • Hoe je je vitaler en energieker kan voelen
 • Hoe je een teveel aan indrukken kunt verwerken
 • Hoe je je eigen scheppende vermogen inzet voor je gezondheid
 • Hoe je je krachtbronnen voor je laat werken
 • Je ontdekt hoe je je gevoel van eigenwaarde kunt versterken
 • Je leert de taal spreken van je lichaamswijsheid
 • Hoe je je lekkerder in je vel voelt zitten
 • En nog veel meer…

Voor Maaike betekende het dat ze rustiger werd, ze had minder last van alle drukte om haar heen, wist hoe ze teveel aan indrukken kon verwerken en ze voelde zich lekker in haar vel.

Dit had weer een positieve invloed op haar gezin, haar relaties, haar werk en bovenal, haar gezondheid.

Zit jij in de eerste pilot?

Speciale aanbieding voor

de eerste daredevils in deze pilot!

Omdat deze vorm van online sessies geven voor mij ook nog nieuw is en ik er ook nog van wil leren wil ik eerst met een pilot starten. Dat betekent dat ik je feedback erg op prijs stel en dat je een flinke korting krijgt.
Na de pilot gaat de prijs omhoog.

Ik heb een beperkt aantal plekken voor deze pilot dus als het je wat lijkt, raad ik je aan om je nu alvast op te geven om van de korting gebruik te maken.

Het traject wat ik met Maaike heb gedaan kost 497,- voor 4 sessies.
Alleen voor de pilot verlaag ik deze prijs tijdelijk naar 297,- incl. btw. voor 4 sessies.

De “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” heeft het meest effect bij minimaal 4 sessies zodat je echt in een proces kan komen en je het kan integreren in je dagelijkse leven.

Ik kan me ook goed voorstellen dat je het fijn vindt om eerst met 1 sessie te beginnen.

Alleen voor deze pilotgroep is 1 sessie t.w.v. 125,- nu 79,- incl btw

BONUS

En ik wil je nog meer op weg helpen!

Online programma 2019

Als je besluit om deel te nemen aan de online “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” van 4 sessies (297,-) krijg je de eerste versie van het nieuwe online programma, wat in het teken staat van zelfexpressie, creativiteit en zelfontwikkeling, er GRATIS bij!
Op social media en in mijn mail zal ik hier binnenkort meer over vertellen.
N.B. Dit programma start in 2019.

Wat is je investering voor dit tijdelijke pilot aanbod?

Of als je liever 1 sessie volgt betaal je geen 125,- maar 79,-

Alleen bij de 4 sessies geldt de bonus en krijg je in 2019 het nieuwe online programma erbij.

Resoneert er iets in jou en wil je dit ook?

Dan kan je je hier aanmelden om de eerste pilot “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” te volgen.

1 sessie

“Innerlijke Rust met TekenMeditatie”
€125
€ 79
incl. btw

 •  

Direct aanmelden

4 sessies

“Innerlijke Rust met TekenMeditatie”
Inclusief bonus
€497
€ 297
incl. btw

 •  

Direct aanmelden

Heb je nog vragen of wil je liever eerst kennismaken?

Natuurlijk! Kan ik me helemaal voorstellen.
Dan maken we even een vrijblijvende telefonische afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Hoe gaat zo’n kennismakingsgesprek?
Allereerst puur om elkaar even te horen en te kijken of het klikt.
Je kunt me je huidige situatie vertellen, waar je tegenaan loopt of wat je knelpunten zijn. Misschien heb je ook al een idee wat je graag anders zou willen zien.

Vervolgens kunnen we samen kijken of ik je verder kan helpen. En zo niet, even goede vrienden. Belangrijk is vooral dat het als de juiste beslissing voelt, passend bij jouw situatie.

 

Je kunt me mailen of bellen om een afspraak te maken:

info@kunstzinniggezond.nl

06-38338839

Benieuwd naar hoe anderen
de sessies hebben ervaren?

“Wat mij is bijgebleven en wat mij na dit traject nog zeker zal gaan helpen, is het mezelf toestaan om de tijd te nemen – even pas op de plaats vóórdat ik over mijn grenzen ga; tijd om eventuele emoties toe te laten, met pastelkrijt of acrylverf aan de slag te gaan en dingen dan gewoon te laten ontstaan op papier, zonder oordeel.”
“Ik vind dat de therapiesessies een positieve bijdrage hebben geleverd aan mijn zelfontwikkeling. De sessies waren beter dan ik van te voren had verwacht. Ik wist dat ik het leuk vond om creatief bezig te zijn, maar niet dat ik er zoveel uit zou gaan halen.”
“Vertragen was belangrijk. Kunnen stilstaan bij verdriet en kwetsbaarheid
Voelde een keer alle spanning verdwijnen, ervoer dat ik veel aan het vechten ben om mezelf overeind te houden. Dit was bevrijdend. Vond ook belangrijk dat ik iets van mezelf terug zag op papier en hier niet ontevreden over was. Het bezig zijn met iets ervaarde ik als prettig”
“Het behandeltraject heeft mij inzicht gegeven hoe ik beter tot rust kan komen. Het is belangrijk dat ik elke dag een moment neem met “ waar sta ik nu ? hoe voel ik me ? wat heb ik nodig ? “ Ook heb ik geleerd wat voor creatieve middelen / opdrachten ik kan uitvoeren. Ik heb geleerd dat als ik creatief bezig (met bepaalde opdrachten) dat ik echt even tot rust kan komen. Het is belangrijk dat ik daarvoor de tijd neem.”
“Ik vond het fijn om met jou te werken! Ik vond het in het begin best wel spannend. Ik heb dat nooit echt verteld volgens mij maar ik hou er niet zo van om over mezelf te praten. Al helemaal niet over wat ik niet goed kan of moeilijk vindt. Het is toch belangrijk dat ik dat wel doe omdat ik daardoor weer kan groeien en weer kan leren. Het was fijn dat ik door middel van creatief bezig zijn dat kon doen. Je kon mij goed op weg helpen. Ik voelde me op mijn gemak. Bedankt voor wie je bent en wat je doet.”

Veelvoorkomende twijfels

Vraag en antwoord

Ik ben niet creatief en heb er ook geen ervaring mee.

Super! Dat is namelijk ook niet nodig om met dit programma mee te doen. Weet je nog:

“Onze werkelijke problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde niveau van het denken waarop we ze hebben gecreëerd.” -Einstein

Waar veel vastzittende problemen vandaan komen is uit het overwerkte hoofd. Cognitief denken we alles op te kunnen lossen. En zeker bij stressklachten lijkt vooral het denken overbelast te zijn geraakt. Alle lijstjes die je bijhoudt, deadlines die je wilt halen, piekergedachtes die niet te stoppen zijn. Natuurlijk ga je voor een deel oefenen met anders denken en zicht krijgen op je gedachtepatronen. Maar je gaat meer doen dan dat. Want dat overwerkte hoofd kan ook niet nog eens alles voor jou op gaan lossen. Dat mag ook wel eens op vakantie. Wat is er ondertussen met je lichaam gebeurd? Wanneer heb je daar voor het laatst naar geluisterd?

Creatief werken is een middel om hier weer gehoor aan te geven en zichtbaar te maken. Het gaat er dus niet om dat je prachtige kunstwerken maakt. Via beeldend werken geef je weer wat er innerlijk bij je speelt. Dit kan heel verrassende dingen opleveren, wat je met je hoofd niet had kunnen bedenken.

Ik heb het geduld niet om te mediteren.

Ook al zou het super zijn als het je toch lukt, de stap tussen de rusteloosheid en echt mediteren is vaak te groot waardoor het moeilijk kan zijn om vol te blijven houden.

Met “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” ben je niet alleen meditatief maar ook praktisch en ervaringsgericht bezig. Je hoeft dus niet drie kwartier stil te zitten, maar je doet een praktische meditatie. Met beeldend materiaal ga je heel concreet daadwerkelijk iets in de ruimte zetten waar je naar kunt kijken, afstand van kunt nemen en mee in gesprek kunt gaan.

Ik weet genoeg, ik doe mee!


1 sessie 79,-


4 sessies + bonus 297,-

Wat leuk dat je helemaal tot hier bent gekomen in dit lange verhaal!

Heb je besloten om in mijn eerste groepje van “Innerlijke Rust met TekenMeditatie” te zitten?
Super! Van harte welkom, bedankt en gefeliciteerd met je aankoop! Ik neem snel contact met je op om een afspraak te maken.

Mocht het toch niet bij je passen wil ik je alsnog bedanken dat je de tijd hebt genomen om dit allemaal te lezen.
Hoe dan ook, ik wens je veel succes op je verdere pad!

Alle goeds!

Sanne

Sanne Driessen - Beeldend Therapeut Utrecht - Kunstzinnig Gezond