fbpx

Mantelzorg ontspanmoment

10 november is het de dag van de mantelzorger. Dé dag om jezelf of iemand anders die mantelzorger is wat extra aandacht te geven.

Geef een mantelzorg ontspanmoment cadeau aan jezelf of aan een andere mantelzorger.

Iemand in je omgeving, een familielid, vriend of buur heeft hulp nodig vanwege ziekte, beperking, ouderdom of nog anders. En dan  ben je ineens mantelzorger. Je kiest er niet voor, het overkomt je.

Naast dat het lang niet altijd makkelijk is kan het zorgen voor iemand waar je om geeft ook veel voldoening geven. Je kunt echt iets voor iemand betekenen.

Heel belangrijk werk dus, maar niet altijd even makkelijk. Mantelzorg komt bij alles wat je al deed. Je verricht extra werkzaamheden zoals:

  • huishoudelijke taken
  • emotionele steun
  • persoonlijke verzorging/verpleging
  • administratieve taken
  • en andere begeleiding

Ook al wordt het vaak als vanzelfsprekend gezien dat je dit doet, het vraagt echt wat van je.

Het kan soms onmogelijk lijken om naast dit alles ook nog tijd voor jezelf vrij te maken. Toch is het ontzettend belangrijk om eerst aan je eigen gezondheid te denken voor je zorg aan anderen kunt geven.

Reden genoeg om mantelzorgers wat extra aandacht te geven.

Ben jij mantelzorger of ken je iemand die voor een ander zorgt? En wil je graag laten blijken dat je waardeert wat diegene doet? Of wil je jezelf een moment gunnen om even op adem te komen?

Dan kan je jezelf of diegene een mantelzorg ontspanmoment cadeau geven.

Kunstzinnig Ontspanmoment Tegoedbon coor Mantelzorgers

Je krijgt dan een kunstzinnige sessie van een uur á anderhalf uur in mijn praktijk Kunstzinnig Gezond in Utrecht. Even nergens aan denken, maar genieten van kleuren, vormen en kunstzinnig werken. Ontspannen en het vertrouwen in jezelf vergroten, zodat je er weer even tegenaan kan. En misschien wel geïnspireerd raakt om vaker tijd voor jezelf vrij te maken.

Je investering: Normaal kost de sessie 70,-. Maar tijdens de speciale aanbieding voor mantelzorgers geef ik daar 50% korting op.

Je investering is dus 35,-.

Klik op een van de knoppen om het Mantelzorg-ontspanmoment aan te vragen:
Ik geef mezelf dit ontspanmoment cadeau

Ik geef een andere mantelzorger dit ontspanmoment cadeau

Ik zie je graag in de praktijk!

Let op, t/m 30 december 2017 kan je jezelf of een andere mantelzorger de sessie cadeau doen. De tegoedbon blijft daarna ook geldig.

Hoe werkt het?

  • De mantelzorger ontvangt van Kunstzinnig Gezond de tegoedbon.
  • De mantelzorger neemt deze mee naar de sessie en ‘betaalt’ met de bon.
  • Iedere mantelzorger kan één kunstzinnig Mantelzorg-ontspanmoment tegoedbon per jaar ontvangen.
  • Je kan jezelf of een andere mantelzorger dit tot 30 december 2017 cadeau doen. Daarna blijft de tegoedbon geldig, maar je kan geen nieuwe meer aanvragen.