fbpx

Giveaway Challenge

GIVEAWAY CHALLENGE

  • Wil je kans maken om deze pastelkrijtdoos t.w.v. 37,- van Rembrandt te winnen?
  • Wil je een fijne beeldende oefening ontvangen die je kan verbinden met je persoonlijke ontwikkeling?

THE ART OF GIVING

Waarom een
GIVEAWAY CHALLENGE?

Laatst werd ik verrast omdat ik zag dat er meer dan 500 mensen mijn dagelijkse posts volgden op Instagram. Als bedankje en blijk van waardering wil ik ook graag iets terug doen.

Ik zit nog niet zo lang op Instagram, maar ik zie wel regelmatig ‘give-away challenges’ voorbij komen. Bij deze mijn eerste poging om ook zoiets te organiseren en het is mijn wens om er ook echt iets waardevols van te maken.

Wat kan je winnen?

Pastelkrijt giveaway challenge

Als je meedoet maak je kans om deze pastelkrijtdoos te winnen van Rembrandt t.w.v. 37,- Dit materiaal gebruik ik zelf en in mijn praktijk ook heel vaak. Bij veel andere pastelkrijtjes wordt het vaak heel stoffig en blaas je zo de kleur van je papier. Bij deze krijtjes blijft de kleur mooi zitten en het heeft veel pigment.

Je ontvangt sowieso
een beeldende oefening

Ook al win je niet, ik stuur je in elk geval een beeldende oefening.

Als je me al een beetje kent weet je dat ik beeldende therapie geef aan mensen die overbelast of burnout zijn of depressieve klachten hebben. Daarom wordt het geen ‘tekencursus’ opdracht, maar je kunt de oefening verbinden met waar je op dit moment in je leven staat, waar je mee bezig bent of wat je nog zou willen leren.

Je kunt het dus zien als een ‘persoonlijke ontwikkeling beeldende oefening’ (Je hoeft hier trouwens geen grote problemen voor te hebben, het is voor iedereen geschikt).

Help je mee om lastige gevoelens bespreekbaar te maken?

Allereerst lijkt het me mooi om zoveel mogelijk mensen te bereiken, omdat ik ook wil bijdragen aan het normaal maken om met lastige gevoelens om te gaan en dat er veel meer mogelijk is dan alleen te moeten praten over de dingen waar je mee zit.

Soms is dat gewoon te lastig en dan is het fijn om te weten dat er ook andere manieren voor zijn.

Ik waardeer het heel erg als je mensen hiervan op de hoogte wil stellen.

Kunstzinnig Gezond - Sanne Driessen Kunstzinnige therapie Utrecht

Hoe doe je mee?

1. Schrijf je in via de link hieronder, dan krijg je op 2 oktober de oefening toegestuurd.

2. Deel deze link via instagram of facebook

3. Laat weten waarom je meedoet en tag mij in je post, @kunstzinniggezond zodat ik je bericht voorbij zie komen en ik weet dat je kans wil maken om de pastelkrijtdoos te winnen.


Ja, ik doe mee!