fbpx

Blog – Beeldende Therapie Utrecht – Kunstzinnig Gezond

Kunstzinnig Gezond

BLOG

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste artikelen, tips en oefeningen over vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en het voorkomen van een burn-out.


Inspiratie in je mailbox


Afgelopen maand gaf ik gratis ervaringssessies om beeldende therapie zichtbaarder te maken en zodat mensen het konden ervaren. Ik beschrijf wat me opviel. Ook start ik een nieuw project en gaan de ervaringssessies door!Hoe kan je je eigen scheppend vermogen inzetten bij lastige periodes in je leven. En… ik geef een cadeautje weg, de hele maand juni voor degene die hun eigen creatiekracht willen ervaren. […]Wanneer je merkt dat er om je heen allerlei moois gebeurt, maar je het zelf niet zo voelt. Je voelt je moe, gespannen en misschien ook somber. Probeer dan eens mee te liften op de vitaliteit van de lente. […]Burn-out raken is een sluipend proces. Behoor jij tot de mensen die vooraf doorhebben dat het niet langer zo door kan gaan? Wat als je die man met de hamer nu eens vóór bent? Waardevolle lessen ligg […]We worden veelal overweldigd door allerlei indrukken en informatie van buiten. Zoals je met gezond eten voor je lichaam zorgt, dragen voedende beelden ook bij aan je gezondheid.Gisteren was het dan zover. En wat hebben we een mooie, bijzondere middag beleefd. Elke trainer had een eigen groep. Mijn groep begon met houtskool om even los te komen en minder ‘vanuit het hoofd’ te werken.Stel je voor: je staat al uren voor een schildersdoek maar het lukt maar niet om de eerste streek op het doek te zetten. Alle mogelijkheden weeg je af en het liefst bekijk je voorbeelden van hoe het eruit moet komen te zien.Ben jij er al op uit geweest?
Voor sommigen kan de winter een verschrikking zijn om doorheen te komen. Verstillen en naar binnen keren lijkt bij deze periode te passen, net als in de natuur.Doe je mee om 2 intuïtieve tekeningen te maken over 2017 en je intentie voor 2018?
Even stilstaan om het jaar bewust af te sluiten en het nieuwe jaar in te stappen. Los van alle goede voornemens die zo moeilijk zijn om vol te houden.Hoe kan je in december, de maand die bekend staat om zijn feestdagen en cadeautjesgekte, trouw blijven aan een bewuste levensstijl?
Elke keer loop ik hier weer tegenaan. Niet alleen in december, ook bij verjaardagen.25 november heb ik een bijzondere groep vrouwen en mannen ontmoet.
We hebben stilgestaan bij geweld tegen vrouwen. We hebben verhalen gedeeld en we stonden stil bij je eigen plek in deze wereld.In deze blog deel ik 5 tips die je ondersteunen om ook in drukke periodes voor jezelf te zorgen. Want wat heb jij of hebben anderen eraan als jouw eigen gezondheid eraan onderdoor gaat?Het valt me elk jaar weer op hoe erg de meningen kunnen verschillen over dit seizoen.
Voor de een is het een seizoen om naar uit te kijken en de natuur van dichtbij te zien veranderen.Helaas komt het maar al te vaak voor dat we ons veel te veel beperken door onszelf.
En wanneer we té kritisch worden op onszelf liggen andere problemen zoals depressie op de loer.


Kunstzinnig Gezond - Beeldende therapie Utrecht - Sanne Driessen

WEGWIJZER

Home

Programma’s

Blog

Sanne

Contact

Kunstzinnig Gezond

INSPIRATIE

Ontvang de nieuwste artikelen, tips en oefeningen over vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en het voorkomen van een burn-out.


INSPIRATIE


Facebook

Geregistreerd therapeut bij:

Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën
Registratienummer: 16NVKT 14190 1619
AGB-Code therapeut: 90102965
AGB-Code onderneming: 90062359
Kamer Van Koophandel: 66813158

CONTACT

06-38338839

info@kunstzinniggezond.nl

Gezondheidscentrum Utrecht Oost
Bloemstraat 65F
3581 WD Utrecht

Algemene voorwaarden & disclaimer

Privacybeleid