fbpx

Jouw 2017 verhaal en intentie voor 2018 in beeld

Jaarafsluiting 2017-2018 - Kunstzinnig Gezond - Kunstzinnige therapie Utrecht - Sanne Driessen

Doe je mee om 2 intuïtieve tekeningen te maken over 2017 en je intentie voor 2018?

Even stilstaan om het jaar bewust af te sluiten en het nieuwe jaar in te stappen. Los van alle goede voornemens die zo moeilijk zijn om vol te houden.

(Onderaan geef ik ook nog een cadeautje weg, dus lees snel verder)

Hoe pak je dat aan?

Ik kan een algemene uitleg geven, maar om echt over te laten komen wat ik bedoel zal ik zelf ook met de billen bloot moeten gaan. Toch ook wel spannend.

Eerst maar eens stilstaan bij het afgelopen jaar.

In 2017 heb ik hele mooie dingen meegemaakt:

  • Ik heb bewust gekozen om echt voor de praktijk te gaan, mijn droom achterna
  • In maart trok ik met mijn praktijk in een hele fijne ruimte van Gezondheidscentrum Utrecht Oost
  • Ik heb bijzondere ontmoetingen gehad en processen ondersteund van cliënten

Het was ook een pittig jaar.

  • Ik ben 2x verhuisd
  • Werkte bij verschillende banen
  • En ik ben overbelast geraakt

Er kwam een moment dat ik veel te veel hooi op mijn vork had genomen en het een stuk rustiger aan moest doen. Het was wel even schrikken om ineens niet veel energie meer over te hebben. Het was ook een kantelpunt. Ik ging stilstaan bij wat ik écht graag wilde, waar ik warm voor liep, waarin ik me wilde ontwikkelen.

Eigenlijk was dat heel simpel en duidelijk: gaan voor m’n eigen praktijk. Ik was daar al wel mee bezig, maar nog niet voluit. Dit is al heel lang een grote droom en daar wilde ik nu recht aan doen.

Ik had blijkbaar die blokkade nodig om me weer te verbinden met wat ik het liefste doe. De eerste tekening heb ik met dit alles in mijn achterhoofd gemaakt vanuit mijn intuïtie. Niet teveel nadenken over de vorm, maar het vanuit mijn handen laten ontstaan.

2017 - Kunstzinnige therapie Utrecht - Sanne DriessenMijn 2017 verhaal in beeld

Wat me opvalt als ik naar de tekening kijk is dat het een zware kant heeft, maar ook een kant die me doet denken aan groei en opkrabbelen.

Het was een intensief jaar maar er zijn ook zoveel mooie dingen gebeurd.
En ik krijg zoveel energie van mijn praktijk en van de cliënten die ik mag ontvangen.
Ik ben echt aan het doen wat ik het liefste doe en daar ben ik heel dankbaar voor.

2018 - Kunstzinnige therapie Utrecht - Sanne DriessenMijn intentie voor 2018 in beeld

Zoals ik dat altijd aan m’n cliënten vraag ben ik ook met wat afstand naar mijn tekening gaan kijken en vroeg ik me af wat er nog nodig was.

En weer pakte ik intuïtief kleuren en begon ik met groen een stevige bodem te maken. Dit zie ik als mijn vitaliteit en letterlijk de plek waar ik woon, zodat er vanuit die stevige basis ruimte komt voor groei en waar ik een balans vind tussen spanning en ontspanning. Ook wens ik mezelf meer verwondermomenten toe om wat meer stil te staan bij wat ik al allemaal al heb en om de lichtpuntjes van de dag te verzamelen.

 Zo, dat was mijn verhaal. Nu jij.

Wie weet ben je geïnspireerd geraakt om ook stil te staan bij wat het afgelopen jaar je heeft gebracht en wat je intentie is voor 2018. Ik ben benieuwd wat er uitkomt.

Cadeautje van mij voor jou

Omdat je dit jaar op de een of andere manier betrokken was bij de ontwikkeling van mijn praktijk, via facebook, of mijn nieuwsbrief, of nog iets anders wil ik je graag bedanken.
Graag nodig ik je uit in de praktijk (Bloemstraat 65F, Utrecht) om samen naar jouw tekeningen van 2017 en je intentie voor 2018 te kijken. Ik denk graag met je mee hoe je dit concreet in je dagelijks leven uit kan voeren. Geheel kosteloos en vrijblijvend. Zie het als mijn nieuwjaarsgroet. Laat tot eind januari even weten of je daar geïnteresseerd in bent en dan vinden we vast een moment waarop we elkaar gaan zien.

Wie weet tot volgend jaar!